Pica P520 Vinter

Pica Protector 520 är i likhet med Pica P500 ett vaxbaserat vattenburet klotterskydd som effektivt skyddar mot spray-, pensel-, tusch-, och tectylklotter. Pica P520 kan appliceras vintertid i temperaturer som understiger -2 celsius!

Allmänt

Pica P520 är i likhet med Pica P500 ett vaxbaserat vattenburet klotterskyddsmedel som effektivt skyddar mot spray-, pensel-, tusch-, och tectylklotter. Pica P520:s unika vaxblandning samt speciella köldbärande komponenter gör att det är speciellt lämpligt att använda vintertid. Pica P520 är ett s.k. offerskydd vilket innebär att ytan måste återskyddas efter klottersanering eftersom skyddslagret helt eller delvis försvinner vid sanering.

Användning

Använd Pica P520 på de flesta typer av underlag när det är för kallt för ”vanliga” klotterskydd. Beroende på luftfuktighet och fasadens yttemperatur kan Pica P520 användas med fullgott resultat ända ner till –2 °Celsius.

Download Technical Data Sheet

Vill du veta mer eller lägga en beställning?

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Vår webbplats använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om cookies här.