Om oss

Pica AB är specialiserat på ytskydd/fasadskydd samt klottersanerings produkter

Vi skyddar alla typer av underlag mot exempelvis klotter, väder, vind och miljöpåverkan. Pica AB satsar på ett stort tekniskt kunnande och att vara ledande i utvecklingen av nya produkter genom samarbete med bland annat Lunds Universitet och Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut (SP). Pica AB har en vision om att vi kan minimera användandet av saneringskemikalier och istället skydda fler objekt med klotterskydd. Vi vet att det bästa och billigaste sättet att få bort klotter är genom att klotterskydda fler fasader och ytor.

Saneringsmetodik

Att applicera kemikalier på en yta innebär alltid en risk för underlaget, följ därför alltid följande steg innan arbetet påbörjas:

Utbildning

Att använda rätt produkt vid rätt tillfälle är skillnaden mellan ett väl utfört arbete och en missnöjd kund. Pica AB genomför regelbundet utbildningar på olika nivåer för att höja kunskapsnivån hos våra kunder så att de bättre och mer effektivt ska kunna utföra sina uppdrag. Våra utbildningar kvalificerar Er och Era medarbetare till certifierade klottersanerare.

Kontakta oss för mer information.

Forskning & utveckling

Världen förändras. Vi vet att vi måste förändras med den. Nya och bättre produkter tas kontinuerligt fram i ett unikt samarbete mellan våra kunder, oss själva samt våra partners Sveriges Provnings och Forskningsinstitut (SP) och Lunds Universitet.

Vår webbplats använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om cookies här.