Tak- & fasadtvätt

Tvätt för fasad och tvätt

Att hålla sina fasader rena och fria från smuts, trafikfilm och biologisk påväxt är en investering för framtiden. Smutsiga och påväxta fasader och tak ser inte bara illa ut, det är även skadligt för fasaden. När en fasadtvätt, algtvätt eller mögeltvätt skall utföras är det viktigt att man man använder rätt fasadtvättmedel. Vi på Pica AB erbjuder miljövänliga och effektiva produkter till fasadtvätt och fasadrengöring som löser upp smuts och trafikfilm och ger en fullgod fasadrengöring. Vi har även algtvätt och mögeltvätt som löser biologisk påväxt från fasaden. Efter att en tak-, eller fasadrengöring utförts rekommenderar vi starkt att man även impregnerar underlaget. Våra produkter till tegelimpregnering och betongimpregnering gör att man slipper genomföra en fasadtvätt, algtvätt eller en mögeltvätt på många år framöver. Läs mer om våra olika produkter till fasadtvätt och fasadrengöring nedan och hitta den fasadtvätt och fasadrengöring som passar er bäst.

Pica F59

Pica F59 är en högeffektiv fasadtvätt rengör även de tuffaste kontamineringar av alger, lavar och mossa.

Läs mer »

PICA F14

Pica F14 är ett vattenbaserat alkaliskt fasadrengöringsmedel som effektivt tar bort, sot, smuts, trafikfilm, alger mossa mögel mm.

Läs mer »

Pica T3

Pica T3 är produkt som är speciellt framtagen för att ta bort sot och trafikfilm på de flesta typer av fasader

Läs mer »

Pica F5

Pica F5 är ett vattenbaserat tak-, och fasadtvättmedel som är en mycket potent algtvätt. Pica F5 tar bort olika typer av biologisk påväxt.

Läs mer »

Pica F55

Pica F55 är ett högkoncentrerat vattenbaserat tak-, och fasadtvättmedel som är en mycket potent algtvätt. Pica F55 tar bort olika typer av biologisk påväxt.

Läs mer »

Vill du veta mer eller lägga en beställning?

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Vår webbplats använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om cookies här.