Pica P505 Extra strong

Pica P505 Extra strong

Pica Protector 505 är ett vaxbaserat klotterskyddsmedel som med ett applicerat lager ger samma skyddseffekt som 2 lager PP500. I likhet med Pica P500 skyddar Pica P505 mot de flesta typer av klotter och är så lättsanerat att det kan användas på känsliga ytor som puts och kalkunderlag. Produkten är godkänd enligt AMA-09, AMA-10 samt AMA hus -11.

Allmänt

Pica P505 är ett vaxbaserat vattenburet klotterskyddsmedel som effektivt skyddar mot de flesta typer av spray-, pensel-, tusch-, och tectylklotter. Till skillnad från vanliga klotterskydd erhålls en fullgott skyddande yta med endast ett applicerat lager. Pica P505 är ett s.k. offerskydd vilket innebär att ytan måste återskyddas efter klottersanering eftersom skyddslagret helt eller delvis försvinner vid sanering.

Användning

Pica P505 kan användas på de flesta typer av underlag. Bäst resultat erhålls vid en yttemperatur på fasaden mellan +5-+40 ° Celsius. Undvik att använda Pica P505 vid yttemperaturer under +5 ° Celsius, använd då istället Pica P520.

Download Technical Data Sheet

Vill du veta mer eller lägga en beställning?

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Vår webbplats använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder dem. Läs mer om cookies här.